Tekstiili

Mikkelissä painetut mainostekstiilit, T-paidat, huomioliivit, puuvillakassit sekä hupparit omalla painatuksella. Myös brodeerattu merkintä tai prässätty painatus onnistuu. Valikoimassa yli 30 valmistajan ja tuhansien vaatteiden valikoima yritysilmeesi mukaisia tekstiilejä. Katso katalogimme.

Silkkipainatus

Edullisin logopainatuksen muoto on silkkipainatus. Mainostekstiileissä ja yritysvaatetuksessa silkkipainamalla tehty yksilöinti on kustannustehokas ja näyttävä tapa yksilöidä mainostekstiilit. Painovärien avulla voidaan tehdä lähes millainen tahansa kuvitus yhdestä jopa nelivärisiin painatuksiin.

Brodeeraus

Brodeeraus sopii hyvin työvaatteisiin kuten huomioväri vaatteisiin, takkeihin, poolopaitoihin, housuhin ja päähineiden merkintään.

Siirtokuva

Pienemmissä erissä siirtokuva voi olla erinomainen vaihtoehto silkkipainetulle logomerkinnälle. Pienemmät aloituskustannukset ja mahdollisuus yksilöllisiin toteutuksiin tekee siirtokuvista erinomaisen vaihtoehdon perinteisemmälle painamiselle. Siirtokuvalla saadaan myös helposti toteutettua painatuksia valokuvista.

Juokseva numerointi, tekstiilien ja vaatteiden nimikointi sekä yksilölliset kuviot ovat joitakin toteutettavista asioista. Esimerkiksi urheilupaitojen ja urheiluvaatteiden numerointi onnistuu prässätyllä kuvalla edullisesti. Myös huomioliivit voidaan numeroida, tai logomerkintä tehdä heijastinmateriaalilla.

 

Teippaus

Toteutamme näyttävät teippaukset erillaisiin toimitiloihin, kiinteistöihin ja ajoneuvoihin suunnittelusta-toteutukseen. Ammattimaisesti toteutettujen teippausten avulla on mahdollista vaikuttaa tilojen julkisivuun, sisustukseen ja sitä kautta yrityksen brändiin ja sen palveluista syntyvään mielikuvaan.

Ikkunateippaukset, mainosteippaukset ja ajoneuvoteippaukset  ovat näkyvä ja tehokas keino markkinoida yrityksen tuotteita ja palveluja.

Ajoneuvojen ja ikkunoiden tulostetarroissa käytämme aina laminoinnilla suojattua, pitkäaikaiseen käyttöön soveltuvaa teippiä/tarrakalvoa. Laminoinnilla varmistamme teippauksissamme suojan sääolosuhteita sekä fyysistä kulutusta vastaan.

Tyypillinen teippaus projekti alkaa huolellisella suunnitelulla. Sen jälkeen valmistamme tarvittavat teipit ja kalvot tarkkaavaisesti, valituista materiaaleista mittatilaustyönä ja hoidamme asennuksen sovitussa aikataulussa.

 

Paino

Flyerit ovat ehdottomia jokaiselle, joka haluaa levittää sanaa jostakin itselleen tärkeästä asiasta. Niiden avulla voit esimerkiksi antaa tietoja yrityksestäsi tai mainostaa tapahtumaa ja ainutlaatuisia tarjouksia. Flyerit on kustannustehokas vaihtoehto sanan levittämiseksi.

Voit esitellä itsesi vain kerran, joten tee se tyylillä. Käyntikortti on kätevä yhteyskeino; näin ei kenenkään tarvitse haaskata aikaa yhteystietojen kertaamiseen ja kirjoitteluun vaan ne voidaan ojentaa kätevästi yhdellä eleellä.

Mainoskyltti tuo näkyvästi esille tuotteita, palveluja, sloganin, logon, karttoja tai muuta infoa, jolle yritys haluaa painoarvoa. Yksilöidyillä opasteilla luot viimeisen silauksen yrityksesi kokonaisuuteen.